eredmény 5 munkanapon belül
kapcsolat
Doulton hírek
blog a vízlaborból
legjobb megoldás
Kristálytiszta víz a csapból!
Tartalomhoz ugrás

Mi, akik vízvizsgálatokkal foglalkozunk évtizedek óta, tudjuk, hogy víztisztítóra minden magyar háztartásnak szüksége van, ahol a vizet élelmiszerként is szeretnék használni. Akár kávé, tea, leves főzésre, akár ivóvízként.

Azt is tudjuk, hogy a magyar piaci víztisztító kínálat nem a valós vízminőségi problémákra ad választ.

Tapasztaljuk, hogy nehéz az eligazodás, az emberek többsége a vízminőségének nem megfelelő víztisztítót vásárol, amivel többet ront a vízminőségen, mint amennyit az használ.

Az általunk mért leggyakoribb vízminőségi probléma a csapvízben lévő ólom, ami súlyosan egészségkárosító.
A magyar csapvizek tulajdonságait figyelembe véve olyan megoldást kerestünk, amit szakmailag is vállalhatónak tartunk,olyat, ami optimális választás csapvizeink minőségi problémáira.

Laboratóriumunkban vizsgáltuk, a meggyőző eredmények után a gyártóval felvettük a kapcsolatot, és forgalmazásra az NNK szakvéleménye alapján ólom eltávolítására is engedélyeztettük.

Annak érdekében, hogy minden érintetthez eljuthasson a termék, forgalmazó partnereket keresünk!

Vállalkozásokat, akik meglévő értékesítési rendszerébe, termékprofiljába illeszthető az egészséges ivóvíz előállítására alkalmas háztartási kisberendezés és a rendszeresen cserélendő szűrőbetét.

A termék hiánypótló a magyar piacon, egyedüliként rendelkezik "ólom eltávolítására is alkalmas" minősítéssel.

Legyünk partnerek!

     
Azari Katalin és Szakács Imre
vegyészmérnökök
Kapcsolat: info@olomavizben.hu

Doulton - a víztisztító 1826 óta
Kristálytiszta ivóvíz kompromisszumok nélkül!
Több, mint 140 országban bizonyított már!
* jó ízű, kristálytiszta vizet biztosít
* az összes egészségre káros szennyezőt eltávolítja
* a hasznos ásványi anyagokat megőrzi
* könnyen üzembe helyezhető
Más, mint a többi...
Innováció a víztisztításban - a csapvíz valós szennyezőihez választható szűrőbetét
Csapvizeink legsúlyosabban egészségkárosító szennyezője az ólom, ezért víztisztításnál ennek eltávolítása a legfontosabb.
Az aktívszenes szűrők többsége csak ideiglenesen képes az ólom eltávolítására, majd azt véletlenszerűen visszaengedve a vízbe, többet ront a vízminőségen, mint amennyit javít.
A "minden szennyezőt" eltávolító víztisztítók többsége (RO, ioncsere) a magyar csapvizek reális szennyezőihez képest feleslegesen sokat tud: a szennyezőkkel együtt a hasznos ásványi anyagokat is eltávolítja, üzemeltetésük lényegesen drágább és nem kockázatmentes.A  csapvíz minőségéhez választható többfunkciós szűrőbetétek egyedülálló termékfilozófiát képviselnek.A kerámia szűrőrétegnek köszönhetően a Doulton víztisztító az integrált aktívszenes vízszűrőkhöz képest kivételesen hatékony és megbízható szűrést biztosít a szűrőbetét  életciklusának végén is!
* speciális karbonblokkja ezüstözött kerámiaburokkal védett
* a kerámia előszűrő felület tisztítható (más szűrő eltömődhet)
* vízminőséghez választható többfunkciós karbonblokkok
* minden termék egyedi azonosítóval ellátott, eredetisége ellenőrizhető
* integrált = gazdaságos, kis helyigényű
A legjobbat választottuk ki a nemzetközi kínálatból...
Több, mint 30 év vízvizsgálati és vízkezelés technológia szaktanácsadási területen szerzett szakmai tapasztalattal biztonságos, a hazai csapvizeinkre korlátozások nélkül alkalmazható megoldást választottunk.

Minden olyan összehasonlítást megtettünk, és választási szempontot mérlegeltünk, amelyhez vízkémiai és vízkezelés technológiai tudás (is) szükséges.

A csapvíz tulajdonságaihoz választott szűrőbetét  káros anyagoktól mentes,  jó ízű, optimális ion-összetételű víz előállítására képes. kompromisszumok nélkül.
Laboratóriumunk...

a vízanalitikára specializálódott: ivóvíz, ásványvíz, gyógyvíz, és az egyéb tiszta vízminták vizsgálata a fő szakterületünk;

 több évtizede vizsgáljuk a különböző vízkezelők működését, pontosan tisztában vagyunk az egyes technológiák lehetőségeivel és korlátaival;
a vizsgálatokat legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint, pártatlanul, külső befolyásolás nélkül végezzük;

 egyedülálló vízvizsgálati adatbázisunkat használva a magyarországi csapvizek valós problémáihoz keressük és ajánljuk a megfelelő víztisztítókat;

 az általunk ajánlott vízkezelőket saját laboratóriumunkban folyamatosan teszteljük valós működési körülmények között;

 laboratóriumunk a szakma által széles körben elismert, laboratóriumvezetőnk a vízanalitika mellett a vízkezelés szakértője is;

akkreditált laboratóriumtól elvárható körültekintéssel járunk el azért,  hogy az Ön számára optimális és biztonságos megoldást ajánlhassuk.
Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai és értékesítési partnerei lehetünk a több, mint 180 éves múlttal rendelkező neves angol gyártónak.
Jó érzés, hogy az együttműködés eredményeként a prémium vízminőséget biztosító víztisztítót kedvező áron tudjuk nyújtani a magyar fogyasztóknak is.

Az aktívszenes víztisztítók között hiánypótló, mely rendelkezik forgalmazási engedélyén "az ólom csökkentésére is alkalmas" megjegyzéssel.

Az NNK első helyen rangsorolta "...a lakosság csapvíz eredetű ólomexpozíciójának csökkentésére..." irányuló kutatási projectjébe. Ennek -a felvilágosítást követően- célja olyan háztartási kisberendezések vizsgálata is, melyek biztonsággal alkalmazhatók a magyar háztartásokban.
Mi tudjuk, hogy víztisztítóra minden magyar háztartásnak szüksége van, ahol a vizet élelmiszerként is szeretnék használni.
És azt is tudjuk, hogy miért ez az optimális megoldás...

a NAH által NAH-1-1217 számon
Akkreditált Vizsgálólaboratórium
Vízvizsgálat. Szaktanácsadás. Víztisztítás.
Több, mint 30 év szakértői tapasztalat.
(1) 2148937
 (1) 2124157
30-2314755 (home office)
vizkemiakftgmail.com
Kristálytiszta ivóvíz kompromisszumok nélkül!
egészséges környezetkímélő gazdaságos kényelmes egyszerű
Vissza a tartalomhoz