Doulton, a víztisztító! - Vízvizsgálat I Tanácsadás I Megoldás

laboratórium
VÍZTISZTÍTÓK
Tartalomhoz ugrás

Mérési eredményeink alapján tudjuk, hogy ivóvíz tisztítóra minden magyar háztartásnak szüksége van, ahol a vizet élelmiszerként is szeretnék használni. Kávé, tea, leves főzéshez vagy ivóvízként.

Azt is tudjuk, hogy a magyar piacon a Doulton Ultracarb különleges minőséget képvisel. Az egyetlen olyan tanúsított víztisztító, amely
  • 100%-os ólom eltávolításra képes;
  • korlátozások nélkül biztonságos működést garantál;
  • 3 év alatti gyerekeknek is adható szűrt ivóvizet biztosít;
  • baktérium szűrője is természetes anyag, így a szűrőbetét cseréjekor sem képződik környezetterhelő hulladék;
  • 4 szűrőfunkciót 1 szűrőbetéten belül biztosít.

A Doulton Ultracarb  víztisztítót több évtizedes vizsgálólaboratóriumi és vízkezelés technológiai szakismeret birtokában választottuk ki a nemzetközi kínálatból. Laboratóriumunkban vizsgáltuk, a meggyőző eredmények után engedélyeztettük magyarországi forgalmazásra.

Szeretnénk, ha a Doulton Ultracarb minden olyan háztartásba, ahol kizárólag ez a víztisztító biztosíthatja az egészséges ivóvizet, kedvező feltételekkel eljuthatna! Ezért partnereket keresünk!

Vállalkozásokat, akik meglévő értékesítési rendszerébe, termékprofiljába illeszthető az egészséges ivóvíz előállítására alkalmas háztartási víztisztító és a rendszeresen cserélendő szűrőbetét.

A termék hiánypótló a magyar piacon. Rendelkezik "100%-os ólom eltávolításra alkalmas" NNK minősítéssel, az összes lehetséges szakmai és minőségbiztosítási tanúsítvánnyal a másodlagos szennyezők eltávolítására vonatkozóan is.

A Vízkutató Vízkémia Kft. márkaképviselet biztosítja partnerei számára az
értékesítés laboratóriumi, valamint víztechnológiai szakismerettel való támogatását - akkreditált laboratóriumi háttérrel.

Legyünk partnerek!

       
Azari Katalin és Szakács Imre
vegyészmérnökök

Doulton - a víztisztító 1826 óta
Kristálytiszta ivóvíz kompromisszumok nélkül!
Több, mint 140 országban bizonyított már!
* jó ízű, kristálytiszta vizet biztosít
* az összes egészségre káros szennyezőt eltávolítja
* a hasznos ásványi anyagokat megőrzi
* könnyen üzembe helyezhető
Csapvizeink legsúlyosabban egészségkárosító szennyezője az ólom, ezért víztisztításnál ennek eltávolítása a legfontosabb.
Az aktívszenes szűrők többsége csak ideiglenesen képes az ólom eltávolítására, majd azt véletlenszerűen visszaengedve a vízbe, többet ront a vízminőségen, mint amennyit javít.
A "minden szennyezőt" eltávolító víztisztítók többsége (RO, ioncsere) a magyar csapvizek reális szennyezőihez képest feleslegesen sokat tud: a szennyezőkkel együtt a hasznos ásványi anyagokat is eltávolítja, üzemeltetésük lényegesen drágább és nem kockázatmentes.
A kerámia szűrőrétegnek köszönhetően a Doulton víztisztító az integrált aktívszenes vízszűrőkhöz képest kivételesen hatékony és megbízható szűrést biztosít a szűrőbetét  életciklusának végén is!
* speciális karbonblokkja ezüstözött kerámiaburokkal védett
* a kerámia előszűrő felület tisztítható (más szűrő eltömődhet)
* vízminőséghez választható többfunkciós karbonblokkok
* minden termék egyedi azonosítóval ellátott, eredetisége ellenőrizhető
* integrált = gazdaságos, kis helyigényű
A legjobbat választottuk ki a nemzetközi kínálatból...
Több, mint 30 év vízvizsgálati és vízkezelés technológia szaktanácsadási területen szerzett szakmai tapasztalattal biztonságos, a hazai csapvizeinkre korlátozások nélkül alkalmazható megoldást választottunk.

Minden olyan összehasonlítást megtettünk, és választási szempontot mérlegeltünk, amelyhez vízkémiai és vízkezelés technológiai tudás (is) szükséges.

A csapvíz tulajdonságaihoz választott szűrőbetét  káros anyagoktól mentes,  jó ízű, optimális ion-összetételű víz előállítására képes. kompromisszumok nélkül.
Laboratóriumunk...

a vízanalitikára specializálódott: ivóvíz, ásványvíz, gyógyvíz, és az egyéb tiszta vízminták vizsgálata a fő szakterületünk;

 több évtizede vizsgáljuk a különböző vízkezelők működését, pontosan tisztában vagyunk az egyes technológiák lehetőségeivel és korlátaival;
a vizsgálatokat legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint, pártatlanul, külső befolyásolás nélkül végezzük;

 egyedülálló vízvizsgálati adatbázisunkat használva a magyarországi csapvizek valós problémáihoz keressük és ajánljuk a megfelelő víztisztítókat;

 az általunk ajánlott vízkezelőket saját laboratóriumunkban folyamatosan teszteljük valós működési körülmények között;

 laboratóriumunk a szakma által széles körben elismert, laboratóriumvezetőnk a vízanalitika mellett a vízkezelés szakértője is;

akkreditált laboratóriumtól elvárható körültekintéssel járunk el azért,  hogy az Ön számára optimális és biztonságos megoldást ajánlhassuk.
Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai és értékesítési partnerei lehetünk a több, mint 180 éves múlttal rendelkező neves angol gyártónak.

Jó érzés, hogy az együttműködés eredményeként a prémium vízminőséget biztosító víztisztítót kedvező áron tudjuk nyújtani a magyar fogyasztóknak is.

Az aktívszenes integrált víztisztítók között hiánypótló: 100%-os ólom eltávolításra képes tanúsított vizsgálati eredményel rendelkezik (NNK).


Mi tudjuk, hogy víztisztítóra minden magyar háztartásnak szüksége van, ahol a vizet élelmiszerként is szeretnék használni.
És azt is tudjuk, hogy miért ez az optimális megoldás...

a NAH által NAH-1-1217 számon
Akkreditált Vizsgálólaboratórium
Vízvizsgálat. Szaktanácsadás. Víztisztítás.
Több, mint 30 év szakértői tapasztalat.
(1) 2148937
 (1) 2124157
30-2314755 (home office)
vizkemiakftgmail.com
Kristálytiszta ivóvíz kompromisszumok nélkül!
#egészséges #környezetkímélő #gazdaságos #kényelmes #egyszerű
további információk
vízvizsgálat

Szakmai tartalom: Azari Katalin vegyészmérnök, ivóvíz tanácsadó


Tanúsítványok, vizsgálati eredmények, forgalmazási engedély [pdf letölthető formában]
Vissza a tartalomhoz